Noutati‎ > ‎

Important!

postat 26 apr. 2015, 11:44 de Admin Cluj

    Mai sunt doar 4 saptamani pana la startul turneului Fotbal a la Cluj editia a-2-a , 22-24 Mai 2015.

    Suntem in perioada de reconfirmare a echipelor care si-au exprimat intentia de participare. Va rugam ca in cazul in care inca nu ati reconfirmat sau infirmat participarea sa o faceti in cel mai scurt timp. Echipele care doresc sa participe sunt rugate sa ne contacteze telefonic sau email pentru a li se confirma disponibilitatea locurilor!

    Iata cateva informatii importante pentru echipele participante:

    Va reamintim ca mai sunt doar cateva zile( pana la 30 aprilie 2015) in care puteti achita taxa de participare cu o reducere de 10%!

Modalitatile de plata sunt :

  • in contul bancar RO41BTRLRONCRT0215824501 Banca Transilvania , Viitorul Cluj Junior

  • numerar la sediul firmei UP Ciptronic, str Fantanele nr 6, Cluj Napoca( cart Grigorescu) Diana sau Gabi!

    Echipele care doresc cazare prin organizatori sunt rugate ca cel tarziu pana in data de 8 Mai 2015 sa comunice numarul de persoane si categoria de cazare dorita! ATENTIE! Locurile de cazare sunt limitate si ocuparea se va face in urmatoarea ordine: achitarea taxei de participare , completarea formularului de inscriere ( il gasiti pe site-ul http://www.fotbalalacluj.ro/competitie/inscriere ) . Trimiterea formularului se poate face pe mail la adresa viitorulcluj@gmail.com pe fax la nr 0264-556446 sau fizic la sediul firmei UP Ciptronic, str Fantanele nr 6, Cluj Napoca( cart Grigorescu) Diana sau Gabi!

    Tragerea la sorti a grupelor se va face in jurul datei de 10 mai 2015 urmand ca pana cel tarziu in data de 15 Mai 2015 sa se definitiveze programul jocurilor! Repartizarea cazarilor se va face tot in aceasta perioada si vom incerca sa o facem astfel incat echipele sa fie cat mai aproape de bazele sportive in care se vor juca fazele grupelor. De asemenea solicitam sprijinul antrenorilor cu mai multe echipe in programarea jocurilor astfel incat sa nu aiba jocuri suprapuse ( cel putin in faza grupelor) !Comments