Noutati‎ > ‎

Informatii antrenori si parinti!

postat 17 mai 2015, 10:18 de Admin Cluj
Iata cateva informatii utile pentru antrenorii si parintii participanti la turneul Fotbal a la Cluj , 22-24 Mai 2015:
  • am postat alaturat si pe site-ul www.fotbalalacluj.ro harta bazelor in care se vor desfasura jocurile!
  • la cererea mai multor echipe mai ales cele care vor veni din tara am modificat ora festivitatii de premiere la 16,15 in Baza Sportiva Unirea! Va reamintim ca toti copiii prezenti la premiere vor primi inghetata oferita de Algida si vor fi si alte premii surpriza! De asemenea va avea loc o tombola cu multe, multe premii asa ca va invitam pe toti sa ramaneti!
  • check-in-ul este obligatoriu inainte de primul meci si se va face in Baza Sportiva Napoca ( pentru echipele care joaca la Napoca, Dan Anca si Liceul Energetic ) si Baza Sportiva Unirea pentru cei ce joaca in celelalte baze. Antrenorii care au mai multe echipe si joaca in baze diferite sunt rugati sa ne comunice unde vor face check-in-ul!
  • echipele care sosesc de joi 21.05.2015 sunt rugate sa ne comunice ora sosirii si vor face check-in-ul direct la hotelul unde vor fi cazati, unde vor fi asteptati de un reprezentant Fotbal a la Cluj.
  • incepand cu toate echipele care au solicitat cazare vor fi contactate si vor primii detalii ( hotel, adresa etc )
  • la majoritatea bazelor sunt disponibile vestiare insa nu vor fi suficiente. De aceea rugam echipele sa vina direct echipate de la hoteluri si sa nu va lasati lucrurile nesupravegheate!
  • rezultatele vor fi postate pe site la sectiunea Live Score 2015 asa ca le puteti urmari in timp real 

Va rugam urmariti-ne pe site si pe facebook in perioada urmatoare pentru a fi la curent cu toate noutatileComments