Noutati‎ > ‎

Tombola umanitara

postat 16 mai 2017, 09:54 de Admin Cluj

     Poate va intrebati care este legatura dintre Fotbal a la Cluj si Campania CERT Transilvania “Daruieste o sansa la viata”!

Este Vlad, unul dintre initiatorii campaniei!

Mama lui, voluntar la editia cu numarul 2, Fotbal a la Cluj, 22-24 Mai 2015 ,insarcinata , a fost nevoita sa plece de urgenta la spital, direct din Baza sportiva Unirea!

Si s-a nascut un luptator:

“Eu sunt Vlad. Povestea mea incepe pe 25 mai 2015, prematur, la doar 24 de saptamani si 750 de grame. La 750 de grame eram intr-o forma chiar buna. De acolo, in calatoria mea prin lume, am trecut pe la pragul celor 500 de grame, de unde mi-am luat avant spre ceea ce sunt acum. Un copil vesel, fericit si sanatos care se bucura de nesfarsita iubire a parintilor si prietenilor mei.

Toate acestea probabil ca nu se intamplau chiar asa, daca nu ajungeam pe mana mamicilor doctor de la Clinica de Obstretica-Ginecologie "Dominic Stanca" din Cluj-Napoca, care au facut toate eforturile sa ma tina in viata si sa ma ajute sa depasesc fiecare obstacol pe care noua mea viata mi-l punea in cale.Dar, am luptat impreuna si am reusit!”

Dupa doi ani, a venit timpul sa le multumim celor care ne-au ajutat sa-l avem pe Vlad intre noi, sanatos, vesel si plin de viata!

Va asteptam sa-i sprijinim si sa dam sanse la VIATA si altor copii ca si Vlad !

Mai multe detalii despre campania "Daruieste o sansa la viata" pe https://www.facebook.com/cert.transilvania/

Tragerea la sorti va avea loc in 27 Mai 2017 in cadrul PIZZA PARTY!
Ċ
Admin Cluj,
26 mai 2017, 13:23
Comments