Sponsori si parteneri

Sponsori

http://www.primariaclujnapoca.ro/
www.prisacatransilvania.ro

www.iubesteinghetata.ro


www.iubesteinghetata.ro
       
       Partener tehnic


www.acerbisfotbal.ro

Parteneri media                 

      Parteneri


Baza sportiva UnireaPrimaria Cluj Napoca
Str Motilor nr 3, Cluj Napoca, jud Cluj www.primariaclujnapoca.ro, tel.0264 591516, 
e-mail registratura@primariaclujnapoca.ro
    Ne bucuram sa va anuntam ca avem langa noi, in calitate de sponsor principal, firma clujeana Prisaca Transilvania, un brand deja recunoscut si una dintre cele mai surprinzatoare prezente romanesti de pe piata terapeuticelor 100% naturale - bazate in principal pe miere. Folosind doar ingrediente din natura, detinand brevete, premii si distinctii la saloane internationale de inventii, avand o echipa pasionata, Prisaca Transilvania isi propune sa revolutioneze modul in care omul intelege sa duca o viata sanatoasa si sa foloseasca natura ca si suport al medicinii traditionaleSuntem de parere ca viata poate fi uneori prea serioasa. Dar nu poti fi serios cu un zambet de inghetata pe fata, nu? Asa ca spune adio seriozitatii!

Atat de buna, incat nu ai vrea sa se termine! Inghetatele Napoca ofera o savoare deosebita oricarei zile si reprezinta alegerea ideala pentru momentele in care iti este pofta de ceva bun si delicios!Apa pura

Dupa mai bine de 8 ani de studii si analize, AQUA Carpatica minerala natural carbogazoasa a dovedit ca este o apa stabila, bogata in minerale, dar ideala pentru o dieta scazuta in sodiu si, poate cel mai important, cu 0 nitrati. Nitratii si nitritii, indicatorii poluarii in apa, sunt consecinta unui fenomen natural ce afecteaza panza freatica. Cu alte cuvinte, este o apa minerala naturala, natural carbogazoasa (CO2 natural), hidrogencarbonatata, magneziana si calcica, puternic mineralizata si lipsita de indicatori fizico-chimici si microbiologici de impurificare.

AQUA Carpatica plata are un continut scazut de minerale, intrand in categoria apelor oligominerale. Toate componentele sale sunt in echilibru perfect, saraca in sodiu si este o apa recomandata de Societatea Romana de Pediatrie pentru prepararea hranei bebelusilor, avand cel mai mic nivel de nitrati dintre toate apele plate din Romania. AQUA Carpatica e prezenta in piata cu apa minerala plata (0.5l, 1.5l si 2 litri) si apa minerala carbogazoasa (0.5l, 1.5l) si carbogazoasa Forte (0.5l, 1.5lDplay Sport este unic importator in Romania a brandul italian ACERBIS Football si distribuitor de echipament sportiv pentru cluburile si asociatiile sportive de profesionisti si amatorii. Cu o experientă de peste 40 de ani, Acerbis Football este specializat in design, productie de echipament si accesorii pentru fotbal. Obiectivul companiei DPLAY SPORT este de a dezvolta piata articolelor sportive si de a oferi clientilor servicii  si produse de calitate la cel mai copetitiv pret. Contact - 0743.943.771, office@acerbisfotbal.ro, www.acerbisfotbal.ro.Radio Cluj este un post public de radio care are drept scop principal informarea, în cel mai larg sens, a locuitorilor Transilvaniei.


   Asociatia Judeteana de Fotbal Cluj se ocupa de tot ce inseamna fotbal de la nivel de copii pana la liga a IV-a, seniori, in judetul Cluj!
    Parteneriatul incheiat intre AJF Cluj si organizatorii "Fotbal a la Cluj", are ca scop asigurarea unor arbitraje de calitate realizate de catre arbitrii acreditati de catre AJF Cluj.    Baza sportiva „ Unirea S.A. ” 
Cluj-Napoca Str. Clabucet, f.nr., Cluj+Napoca, jud.Cluj, jonny80mio@yahoo.com, telf. 075405200
Detine 4 terenuri sintetice de fotbal  pentru joc de 5+1, 7+1, 10+1  jucatori. Este baza sportiva unde ACS Viitorul Cluj Junior isi desfasoara antrenamentele si meciurile oficiale si amicale.


Club Transilvania este una dintre cele mai renumite baze sportive din Cluj Napoca care dispune de o suprafata generoasa (5,5 ha ) pentru practicarea de diverse activitati sportive. Promovam un mod de viata sanatos, prin miscare si sport....amplasarea intr-o zona linistita si perdeaua de vegetatie ce inconjoara baza sportiva te va relaxa cu siguranta si te va ajuta sa iti ''reincarci bateriile'' cu multa energie pozitiva.
Contact: 004-0730-690896
Bulevardul 1 Decembrie 1918, nr. 41
Cluj Napoca, marius.chiorean@clubtransilvania.ro
https://clubtransilvania.ro/