Sponsori si parteneri

Sponsori

http://www.primariaclujnapoca.ro/


www.prisacatransilvania.ro

www.iubesteinghetata.ro


www.iubesteinghetata.ro
              Partener tehnic


www.acerbisfotbal.ro
                 

      Parteneri


Baza sportiva UnireaPrimaria Cluj Napoca
Str Motilor nr 3, Cluj Napoca, jud Cluj www.primariaclujnapoca.ro, tel.0264 591516, 
e-mail registratura@primariaclujnapoca.ro

     Viitorul Cluj Junior este unul dintre cele mai performante cluburi din tara care se ocupa de pregatirea copiilor si juniorilor. In prezent in cadrul clubului activeaza grupe de varsta incepand cu copii nascuti in anul 2003 si pana la 2012-2013.Cu un colectiv format din antrenori cu experienta dar si tineri, cu o finantare puternica, Viitorul Cluj Junior isi doreste sa devina unul dintre cele mai bine cotate cluburi din tara la nivel de copii si juniori si un fi=urnizor important de foatbalisti pentru ligile superioare atat din tara cat si din strainatate.

    Ne bucuram sa va anuntam ca avem langa noi, in calitate de sponsor principal, firma clujeana Prisaca Transilvania, un brand deja recunoscut si una dintre cele mai surprinzatoare prezente romanesti de pe piata terapeuticelor 100% naturale - bazate in principal pe miere. Folosind doar ingrediente din natura, detinand brevete, premii si distinctii la saloane internationale de inventii, avand o echipa pasionata, Prisaca Transilvania isi propune sa revolutioneze modul in care omul intelege sa duca o viata sanatoasa si sa foloseasca natura ca si suport al medicinii traditionaleSuntem de parere ca viata poate fi uneori prea serioasa. Dar nu poti fi serios cu un zambet de inghetata pe fata, nu? Asa ca spune adio seriozitatii!

Atat de buna, incat nu ai vrea sa se termine! Inghetatele Napoca ofera o savoare deosebita oricarei zile si reprezinta alegerea ideala pentru momentele in care iti este pofta de ceva bun si delicios!

Pizza Fredy este unul dintre principalii furnizori de blat de pizza precopt de pe piata Clujului. De asemenea ofera una dintre cele mai bune pizza din oras la pizzeria Dolce Vita de pe strada Piezisa, Cluj Napoca!


Dplay Sport este unic importator in Romania a brandul italian ACERBIS Football si distribuitor de echipament sportiv pentru cluburile si asociatiile sportive de profesionisti si amatorii. Cu o experientă de peste 40 de ani, Acerbis Football este specializat in design, productie de echipament si accesorii pentru fotbal. Obiectivul companiei DPLAY SPORT este de a dezvolta piata articolelor sportive si de a oferi clientilor servicii  si produse de calitate la cel mai copetitiv pret. Contact - 0743.943.771, office@acerbisfotbal.ro, www.acerbisfotbal.ro.
   Asociatia Judeteana de Fotbal Cluj se ocupa de tot ce inseamna fotbal de la nivel de copii pana la liga a IV-a, seniori, in judetul Cluj!
    Parteneriatul incheiat intre AJF Cluj si organizatorii "Fotbal a la Cluj", are ca scop asigurarea unor arbitraje de calitate realizate de catre arbitrii acreditati de catre AJF Cluj.    Baza sportiva „ Unirea S.A. ” 
Cluj-Napoca Str. Clabucet, f.nr., Cluj+Napoca, jud.Cluj, jonny80mio@yahoo.com, telf. 075405200
Detine 4 terenuri sintetice de fotbal  pentru joc de 5+1, 7+1, 10+1  jucatori. Este baza sportiva unde ACS Viitorul Cluj Junior isi desfasoara antrenamentele si meciurile oficiale si amicale.


Club Transilvania este una dintre cele mai renumite baze sportive din Cluj Napoca care dispune de o suprafata generoasa (5,5 ha ) pentru practicarea de diverse activitati sportive. Promovam un mod de viata sanatos, prin miscare si sport....amplasarea intr-o zona linistita si perdeaua de vegetatie ce inconjoara baza sportiva te va relaxa cu siguranta si te va ajuta sa iti ''reincarci bateriile'' cu multa energie pozitiva.
Contact: 004-0730-690896
Bulevardul 1 Decembrie 1918, nr. 41
Cluj Napoca, marius.chiorean@clubtransilvania.ro
https://clubtransilvania.ro/