Voluntari

    Fii voluntar la cea de-a IV-a ediție a turneului de fotbal pentru copii, Fotbal a la Cluj. Vino în 01-03 Iunie 2018  sa fii o parte din echipa care organizează cel mai mare și cel mai frumos turneu de fotbal pentru copii din Cluj Napoca.

     În funcție de preferințele tale te poți implica într-una sau mai multe activități descrise în lista de mai jos, în funcție de locurile disponibile.

Iată ce vei face în fiecare echipă dacă te înscrii ca voluntar:

  • primirea echipelor: vei primi si indruma echipele participante catre punctul de inregistrare si vei da detalii despre toate punctele de interes din cadrul turneului
  • supervizor teren: vei supraveghea buna desfasurare a meciurilor si vei nota si comunica scorul, marcatorii etc Vei avea grija ca meciurile sa se desfasoare conform programului stabilit 
  • asistenta medicala: vei asigura asistenta medicala pentru incidentele minore ( contuzii etc ) iar in cazul unor accidente mai deosebite vei solicita ajutorul echipajelor specializate aflate in baza sportiva.
  • Masaj: se va amenaja un punct de refacere pentru micutii fotbalisti unde vei asigura masajul acestora.
  • echipa de fotografi: vei surprinde cele mai frumoase momente din timpul competitiei in toate bazele sportive unde se va desfasura turneul . Dacă te înscrii în acest departament trebuie să deții un aparat foto personal.
  • premiere: vei ajuta la inmanarea premiilor , etc

    Fotbal a la Cluj nu ar putea avea loc fară voluntari. Înscrie-te în echipa de voluntari a turneului Fotbal a la Cluj 2018 și susține comunitatea locală de sportivi!


Fii voluntar în echipa Fotbal a la Cluj!

  • Vei învăța lucruri noi și în plus vei fi în mijlocul acțiunii la cel mai mare turneu de fotbal pentru copii din Cluj Napoca si unul dintre cele mai mari dn tara.
  • Vei cunoaște oameni noi și diferiți, vei putea împartasi povești, lega prietenii și schimba impresii despre pasiunea pentru sport.
  • Îți vei putea împartași dragostea pentru fotbal si copii cu ceilalți. Îti poti chema prietenii, familia sau chiar colegii sa fie alături de tine și să te ajute.
    Te vei putea bucura de placerea copiilor de a face sport.


Descarca formularul de mai jos, completeaza-l si trimite-l pe adresa viitorulcluj@gmail.com sau pe pagina de facebook  https://www.facebook.com/fotbalalacluj/ mesaj privat.
Ċ
Admin Cluj,
15 ian. 2018, 12:07
Comments